Välkommen till Motala konstförening

Motala konstförening är öppen för alla som är nyfiken på konst i olika former. Vår inriktning inom konstföreningen har hittills varit bilder, glas, skulptur och textil.

Konstföreningen är en opolitisk förening och alla är välkomna att bli medlemmar i föreningen. Vi håller till på Dubergska Gården under pågående utställning. Det är Motala kommun som upplåter Dubergska Gården!
(www.motala.se/sv/Invanare/Kultur-och-fritid/konst/Dubergska-garden/)

Konstföreningen har som mål att vara inspirationskälla och samlingspunkt för konstintresserade människor - unga som gamla - där  konst står i centrum!

Kontakta vår ordförande om du har frågor, förslag etc. på adress ordforande@motalakonstforening.se

Årsmöte

Årsmöte för Motala Konstförening hölls den 28 februari 2018 på Café Utsikten.

Deltagande medlemmar deltog i utlottning av ett konstverk. Konstverket, av Peter Hjelm, bestod av 10 små tavlor och till ett värde av 5000 kr.

Vårens utställningar 2018

Våren 2018 bjuder på två utställningar:

* Målargruppen i Motala 2018-03-10 - 03-22. Vernissage den 10 mars.

Vinnare vid utställningen blev Ove Pettersson.

* "Händer i Hungvik" visar silverarbete, keramik och textil mellan 2018-04-07 - 04-19. Vernissage den 7 april.

Planerade utställningar hösten 2018:

* 6/10 - 18/10 Tema Foto
* 3/11 - 9/11 Medlemsutställning

Under hösten kommer även en föreläsning att hållas.