Välkommen till Motala konstförening

Motala konstförening är öppen för alla som är nyfiken på konst i olika former. Vår inriktning inom konstföreningen har hittills varit bilder, glas, skulptur och textil.

Konstföreningen är en opolitisk förening och alla är välkomna att bli medlemmar i föreningen. Vi håller till på Dubergska Gården under pågående utställning. Det är Motala kommun som upplåter Dubergska Gården!
(www.motala.se/sv/Invanare/Kultur-och-fritid/konst/Dubergska-garden/)

Konstföreningen har som mål att vara inspirationskälla och samlingspunkt för konstintresserade människor - unga som gamla - där  konst står i centrum!

Kontakta vår ordförande om du har frågor, förslag etc. på adress ordforande@motalakonstforening.se

Medlemslotteri

Vinnare i medlemslotteriet vid utställningen Händer i Hungvik blev Elisabeth Pettersson.

Vårens utställningar 2018

Planerade utställningar hösten 2018:

* 6/10 - 18/10 Tema Foto
* 8/11 - 15/11 Medlemsutställning

Under hösten kommer även en föreläsning att hållas.